Despre noi

Prime Optik este un cabinet specializat în executarea de ochelari de vedere, determinarea dioptriilor cu aparatură de ultima generație, accesorii și reparații specifice.

Oferim servicii de calitate, in cel mai scurt timp posibil. Optometristul nostru vă poate sfătui ce fel de ochelari sunt potriviți pentru dumneavoastră.

Avem o gamă variată de lentile monofocale, bifocale, progresive, din sticlă, policarbonat sau plastic, cu tratamente antireflex sau ultra blue (ideale pentru calculator), fotocromatice (pentru pacienții sensibili la lumină).

Comercializam rame de vedere de la furnizori autorizati .

Satisfactia clientului este prioritatea noastra.

Produsele noastre sunt livrate  prin curierat rapid,  un curier va lua legatura cu tine pentru a stabili de comun acord o ora de livrare.

Perioada de livrare este de la 1 pana la 10 zile lucratoare pentru produsele existente in stoc si pana la 30 zile pentru produsele aduse la comanda.

La comenzi  mai mari de 199 lei, iti asiguram TRANSPORT GRATUIT.
Pentru valori mai mici, costul transportului este de 21 lei, cu exceptia produselor  aflate in campanie si semnalizate corespunzator cu sigla ''TRANSPORT GRATUIT'' .

Comenzile sunt insotite de FACTURA FISCALA  pentru produsele comandate in sistem ramburs sau  pentru produsele achitate prin plata online, factura se va regasi in interiorul coletului sigilat.