BAUSCH&LOMB Biotrue ONEday - 30 lentile/cutie / HyperGel / High Definition Optics / Protectie UV

Scrie o recenzie
Pret vechi: 159.00 Lei
129.00 Lei
reducere: 30.00 Lei (19%) Salvati 19%
Pune o întrebare
BLBIO30LC
in stoc
+

Descriere

 • HyperGel™ - un material revolutionar inspirat din fiziologia ochilor tai: - Acelasi continut de apa ca al ochiului, pentru un confort exceptional - Suprafata exterioara conceputa pentru a functiona ca lacrimile sanatoase
 • High Definition™ Optics - pentru o vedere incredibil de clara, chiar si in lumina difuza
 • Protectie UV - pentru a-ti proteja ochii, impreuna cu ochelarii de soare
 • Lentilele de contact inspirate din viata ta

  Lentilele de contact Biotrue ONEday, o noua generatie de lentile de unica folosinta, concepute pentru a tine pasul cu dinamica vietii tale. In fiecare zi, ochii sunt expusi multe ore dispozitivelor electronice, clipitul fiind astfel redus cu aproape 66%. Acest lucru poate cauza senzatia de ochi uscat si poate provoca disconfort.

  Lentilele Biotrue ONEday create cu HyperGel™, un material inspirat din fiziologia ochiului uman, asigura confort pe toata perioada purtarii: suprafata lentilei este imbogatita cu un agent surfactant care reduce deshidratarea acesteia, iar continutul de apa este similar cu al corneei, 78%, pentru a oferi un confort exceptional la purtare.

  Datorita tehnologiei High Definition™ Optics, te vei bucura de o vedere clara, chiar si in conditii de lumina difuza. Filtrul UV, impreuna cu o pereche de ochelari de soare, iti vor asigura protectia completa a ochilor.

  Lentilele de contact zilnice sunt ideale pentru sportivi sau pentru purtatorii ocazionali de lentile de contact.

  Aceste lentile sunt de unica utilizare si trebuie aruncate dupa fiecare purtare.